ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

To Mariakis Luxury Studios είναι ένα μικρό συγκρότημα το οποίο αποτελείται από τρία Studios & μια Σουίτα.

Κάθε γωνία των δωματίων είναι φτιαγμένη και διακοσμημένη με πολύ μεράκι, ακολουθώντας παραδοσιακές και minimal γραμμές. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν διπλό κρεβάτι, χτιστούς καναπέδες με τα πιο αναπαυτικά υλικά, αυτόνομα

μπάνια και θέα στο κόλπο του Πέρα Γιαλού αλλά και στα διάσπαρτα νησάκια της Αστυπάλαιας. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας να απολαμβάνουν τις στιγμές χαλάρωσης που αναζητούν, αφήνοντας τους τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

hotels astypalea dodekanisos - Mariakis Luxury Studios
hotels astypalea dodekanisos - Mariakis Luxury Studios
hotels astypalea dodekanisos - Mariakis Luxury Studios

Ένα από τα καλύτερα Ξενοδοχεία της Αστυπάλαιας, ονομάζεται Mariakis Luxury Studios. Μια σύντομη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας θα σταθεί αρκετή ώστε να καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις και τελικά το ξενοδοχείο μας να είναι η επιλογή σας. Ελπίζουμε η Αστυπάλαια να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους προορισμούς σας και σε συνδυασμό με το ξενοδοχείο μας, να σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για όσους αναζητούν την απόλυτη ποιότητα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές δεν έχουν παρά να επιλέξουν το Mariakis Luxury Studios. Διαθέτει 1 Πολυτελή Σουίτα με εξωτερικό Ιδιωτικό Jacuzzi και 3 πολυτελή Studios με μοναδική θέα προς τη θάλασσα και το μαγευτικό κόλπο του Πέρα Γιαλού, ενώ συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με την άνεση, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη διακριτικότητα, τον επαγγελματισμό με τη φιλοξενία.

Το Mariakis Luxury Studios είναι ένα κατάλευκο συγκρότημα που ξέρει να αναμιγνύει τη λιτότητα με την πολυτέλεια. Είναι χτισμένο στους πρόποδες του ενετικού κάστρου της Αστυπάλαιας, μόλις 70 μέτρα από την κεντρική πλατεία όπου διασώζονται μέχρι και σήμερα οι 9 ανεμόμυλοι..

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τα διάσπαρτα νησάκια της Αστυπάλαιας ,το ξενοδοχείο Mariakis Luxury Studios, διατήρησε την αρχοντιά που φέρουν οι παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραμμές της Αστυπάλαιας και σε συνδυασμό με τη λιτότητα και την λειτουργικότητα των δωματίων, προσφέρει απλόχερα τη χαλάρωση και την ηρεμία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα ξύλινα ταβάνια με τις καλαμωτές και τα παραδοσιακά κρεβάτια, οι σοφάδες.

Το Mariakis Luxury Studios είναι ο τόπος διαμονής όπου όλα και όλοι συνωμοτούν ώστε στις διακοπές σας να νιώθετε V.I.P.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗ